For up to £250 Bonus for sports, use our exclusive bet365 Bonus www.abonuscode.co.uk Claim your bonus and start betting at bet365 now.

Sala de premsa

FIVAMEL, EL MES MÉS DOLÇ DE L’ANY

De l’11 al 13 de novembre, Montroy acull la Fira més dolça de la Comunitat Valenciana. Fivamel, la Fira Valenciana de la Mel, acompleix enguany el seu XX aniversari i, amb eixe propòsit, pretén organitzar una sèrie d’actes per a tots els públics. Des d’una ruta de la tapa amb mel que poc a poc va consolidant-se, del 4 al 6 de novembre, fins el major aparador valencià de productes, bens  i serveis lligats al món de l’apicultura. Cosmètica, alimentació, salut naturall, elaborats a partir de la mel, el pol·len, el propòlis, la geleia reial o la mateixa cera verge, constitueixen el ventall de possibilitats d’aquest esdeveniment lúdic i comercial.

 

FIVAMEL ESTRENA PÀGINA WEB

 

A partir d’ara trobaràs tota la informació a la pàgina web www.fivamel.com. També podràs accedir a les noticies, a través de twiter i facebook. En la nova web, trobaràs els formats d’inscripció, així com els horaris de les activitats, l’oratge i l’oferta gastronòmica de la localitat.

ImprimeixCorreu-e