Fivamel 2017

For up to £250 Bonus for sports, use our exclusive bet365 Bonus www.abonuscode.co.uk Claim your bonus and start betting at bet365 now.

La localitat de Montroy acull este cap de semana la XXI edició de Fivamel, la fira valenciana de la mel, amb més de mig centenars d’expositors que oferiran a visitants i veïns una gran varietat de productes relacionats amb el món de les abelles.

Durant el cap de setmana i com a novetat esta edició, s’ha habilitat una flota d’autobusos batejats amb el nom de “Busmel”, que aproparan a més de 2000 persones procedents de tota la provincia de València, a descubrir les propietats i els productes que s’elaboren amb l’elixir químic creat per les abelles, així com a conéixer el Museu valencià de la mel, degustar un esmorzar i finalitzar la visita amb el recorregut pel recinte firal.

Pel que fa al programa d’activitats, al llarg del dissabte es duran a terme cates de mels, xerrades i conferències, per finalitzar el diumenge amb el Concurs Nacional de Mel, a les categories de taronger, romer i espígol.

 

L’event gastronòmic més dolç de la Comunitat Valenciana, obri les portes al públic el divendres 10 de novembre a la plaça d’Espanya de Montroy.

ImprimeixCorreu-e